Rubberboten

image

Lodestar UL-250

Vooraanzicht
image

Lodestar UL-250

Projectie voor
image

Lodestar UL-250

Zijaanzicht
image

Lodestar UL-250

Projectie achter
image

Lodestar UL-250

Achteraanzicht
image

Lodestar UL-250

Onderaanzicht

De Lodestar Ultra Light 250 rubberboot is geschikt voor 3 volwassenen en een kind. De Ultra Light 250 biedt de unieke combinatie van veel ruimte, een groot drijfvermogen en het lichtste gewicht in zijn klasse. Daarnaast heeft de Lodestar Ultra Light 250 een luxe uitstraling. U kunt hem gebruiken in combinatie met een buitenboordmotor tot 5PK.

Een belangrijke kwaliteit van deze rubberboot is de opblaasbare Airdeck V-bodem. Dit is een zeer stevige bodem met een V-vormige kiel die u op kan blazen. Zo kan de boot gemakkelijk snelheid maken, is hij erg wendbaar en heeft u betere controle. Het drijfvermogen heeft de Lodestar Rubberboot Ultra Light 250 te danken aan zijn dikke en lange tubes. Toch is de boot heel eenvoudig leeg te pompen en compact op te bergen. De luchtdruk wordt gecontroleerd door de 3 overdrukventielen, zodat de boot nooit onder te hoge druk komt te staan. De Lodestar Ultra Light 250 heeft naast de 3 luchtkamers nog een extra compartiment, waardoor u altijd veilig op het water zit.

De Lodestar Ultra Light 250 rubberboot beschikt over maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en dat is niet zomaar. Met deze rubberboot haalt u een boot van de beste kwaliteit in huis. Het materiaal is vervaardigd uit 7-laags Mehler doek, afkomstig uit Duitsland. Het is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten beschikbaar is. De bank is van aluminium gemaakt en is daarom ook erg duurzaam en licht van gewicht.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels met roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar Rubberboot Ultra Light 250
Aantal personen: 3+1
Lengte: 250
Breedte: 179cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 480kg
Aantal luchtkamers: 3+1
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 4PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 5PK of 3.8kW
Opberg volume: 95 x 65 x 26cm
Gewicht: 25kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar