Rubberboten

image

Lodestar UL-220

Vooraanzicht
image

Lodestar UL-220

Projectie voor
image

Lodestar UL-220

Zijaanzicht
image

Lodestar UL-220

Projectie achter
image

Lodestar UL-220

Achteraanzicht
image

Lodestar UL-220

Onderaanzicht

De Lodestar Ultra Light 220 rubberboot is geschikt voor 3 personen en biedt de unieke combinatie van veel ruimte in de boot, een groot drijfvermogen, makkelijk op te bergen en het lichtste gewicht in zijn klasse. Daarnaast heeft de Lodestar Ultra Light 220 een luxe uitstraling. U kunt hem gebruiken in combinatie met een buitenboordmotor of elektromotor, houd dan het maximale vermogen van 4PK aan.

Speciaal aan deze rubberboot is de opblaasbare Airdeck V-bodem. Dit is een zeer stevige bodem met een V-vormige kiel die een erg hoge druk aan kan. Zo kan de boot gemakkelijk snelheid maken, is de boot erg wendbaar en heeft u betere controle. Het drijfvermogen heeft de Lodestar Rubberboot Ultra Light 220 te danken aan haar dikke en lange drijvers. Toch is de boot heel eenvoudig leeg te pompen en compact op te bergen. De luchtdruk wordt gecontroleerd door de overdrukventiel, zodat de boot nooit onder te hoge druk komt te staan. De Lodestar Ultra Light 220 heeft naast de 3 luchtkamers nog 2 extra compartimenten, wat deze rubberboot buitengewoon veilig maakt.

De Lodestar Ultra Light 220 rubberboot beschikt over maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en dat is niet voor niets. Met deze rubberboot haalt u een boot van de beste kwaliteit in huis. De boot is gemaakt van 7-laags Mehler doek, afkomstig uit Duitsland. Dat is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten beschikbaar is. De bank is van aluminium gemaakt en is daarom ook duurzaam en licht van gewicht.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels op roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar Rubberboot Ultra Light 220
Aantal personen: 3
Lengte: 220
Breedte: 149cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 430kg
Aantal luchtkamers: 3+2
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 4PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 4PK of 3kW
Opberg volume: 95 x 70 x 30cm
Gewicht: 23kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar