Rubberboten

image

Lodestar UL-275

Vooraanzicht
image

Lodestar UL-275

Projectie voor
image

Lodestar UL-275

Zijaanzicht
image

Lodestar UL-275

Projectie achter
image

Lodestar UL-275

Achteraanzicht
image

Lodestar UL-275

Onderaanzicht

De Lodestar Ultra Light 275 is een luxe rubberboot voor 4 personen. De Ultra Light 275 biedt de unieke combinatie van veel ruimte, een groot drijfvermogen, uitzonderlijk sterk materiaal en het lichtste gewicht in zijn klasse. U kunt hem gebruiken in combinatie met een buitenboordmotor tot 8PK.

Een belangrijk voordeel van deze rubberboot is de opblaasbare Airdeck V-bodem. Dit is een zeer stevige bodem met een V-vormige kiel die u stevig op kan blazen. Door deze bodem kan de boot gemakkelijk snelheid maken, is hij erg wendbaar en heeft u meer controle.

Het drijfvermogen heeft de Lodestar Rubberboot Ultra Light 275 te danken aan de dikke en lange drijvers. Toch is de boot heel eenvoudig leeg te pompen en compact op te bergen. De luchtdruk wordt gecontroleerd door de 3 overdrukventielen, zodat de boot nooit onder te hoge druk komt te staan. De Lodestar Ultra Light 275 heeft 3 luchtkamers en een extra veiligheidscompartiment dat uw veiligheid op het water waarborgt.

De Lodestar Ultra Light 275 rubberboot beschikt over maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en dat is om een reden. Met deze rubberboot haalt u een boot van de beste kwaliteit in huis. Het doek is van het type 7-laags Mehler dat afkomstig is uit Duitsland. Het is een van de meest duurzame en sterke materialen die er voor rubberboten beschikbaar is. De bank is van aluminium gemaakt en is daarom ook erg duurzaam en lichtgewicht.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels met roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar Rubberboot Ultra Light 275
Aantal personen: 3+1
Lengte: 275
Breedte: 197cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 530kg
Aantal luchtkamers: 3+1
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 6PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 8PK of 6kW
Opberg volume: 95 x 70 x 30cm
Gewicht: 27kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar