Rubberboten

image

Lodestar RIB-350

Vooraanzicht
image

Lodestar RIB-350

Projectie voor
image

Lodestar RIB-350

Zijaanzicht
image

Lodestar RIB-350

Projectie achter
image

Lodestar RIB-350

Achteraanzicht
image

Lodestar RIB-350

Projectie achter
image

Lodestar RIB-350

Zijaanzicht
image

Lodestar RIB-350

Projectie voor
image

Lodestar RIB-350

Onderaanzicht

De Lodestar RIB Open 350 is een mooie, zeer luxe, comfortabele en sportieve rubberboot. Het sportieve zit in de snelheid die de boot kan behalen. De RIB Open 350 vangt alle schokken van het water op en zorgt ervoor dat u fantastisch over het water geleid wordt. De RIB heeft een relatief laag gewicht, waardoor de boot maar weinig weerstand van het water heeft. Zo kunt u dus sneller in plané en is uw verbruik bovendien lager. En ander voordeel is dat de boot door zijn lage gewicht ook op het dak van de meeste auto's vervoerd kan worden.

Vanwege de mogelijke snelheid zijn er aan de binnenkant van de boot lijnen bevestigd, waarmee de veiligheid aan boord gewaarborgd blijft. Ook zijn er 6 handvatten bevestigd aan elke tube voor extra grip. Het materiaal van de Lodestar Rib Open 350 is van de beste kwaliteit, namelijk 7-laags Mehler doek dat afkomstig is uit Duitsland. De boot heeft zelfs nog extra versteviging aan de onderkant van de drijvers, om zo beschadiging te voorkomen. De Lodestar RIB Open 350 gaat daardoor jarenlang mee en u krijgt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

De stevigheid is ook doorgevoerd in de spiegel van de boot. Deze is extra dik en heeft een grotere spiegelplaat. Er kan dan ook een 30PK buitenboordmotor op bevestigd worden. De Lodestar RIB Open 350 heeft verder als voordeel dat er een watervaste hechthoutplaat onder loopvloer in de bodem zit. Zo is er de mogelijkheid voor consoles of andere voorwerpen om gemonteerd te worden. Ten slotte is er opbergruimte aan boord. In de boeg van de boot zit een afsluitbaar opbergvlak voor bijvoorbeeld uw eten en drinken voor onderweg.

Product specificaties

Merk en model: RIB Open 350
Aantal personen: 6
Lengte: 350cm
Breedte: ca. 165cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: ca. 600KG
Aantal luchtkamers: 3
Materiaal: 7 laags Mehler doek
Aantal handvatten: 6 (zacht) en 6
Aantal banken: 1 (aluminium)
Ventielen: Hogedruk ventielen
Vloer: Hechthout
Spiegel: Dubbelzijdig verstevigd Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 25PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 30PK
Fabrieksgarantie: 5 Jaar