Rubberboten

image

Lodestar RIB-320

Projectie voor
image

Lodestar RIB-320

Zijaanzicht
image

Lodestar RIB-320

Projectie achter
image

Lodestar RIB-320

Projectie achter
image

Lodestar RIB-320

Zijaanzicht
image

Lodestar RIB-320

Projectie voor
image

Lodestar RIB-320

Bovenaanzicht

De Lodestar RIB-320 is neusje van de zalm onder de rubberboten. De Lodestar RIB-320 is een vederlichte rubberboot met een ruime kuip, veel accessoires en een draagvermogen van maar liefst 617kg, ruim voldoende voor 5 personen (die aardig wat bagage bij zich hebben). De Lodestar RIB-320 rubberboot komt uit de topklasse, hij staat op hetzelfde niveau als bijvoorbeeld Zodiac en Brick boten. De RIB-320 is dan ook al jarenlang een klassieker.

De drijvers van de Lodestar RIB-320 zijn lang en breed, dit zorgt voor een groot drijfvermogen. Bovendien is de Lodestar RIB-320 rubberboot vervaardigd uit het beste materiaal: het zogenaamde 7-laags Mehler doek. Dit is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten beschikbaar is. Daarbij zijn de naden van de RIB-320 behandeld met ThermoWelding, een materiaal dat zelfs nog krachtiger is dan het Mehler doek. De speciale membranen tussen de 4 luchtkamers zorgen voor een evenwichtige drukverdeling. De overdrukventielen vergroten deze veiligheid nog eens extra, door lucht te laten ontsnappen bij een te hoge druk.

De aluminium bankjes zijn duurzaam en de zeer stijve en onderhoudsvrije fiberglas platen op de bodem zorgen voor hoge stabiliteit en een luxe uitstraling aan boord. Het duurt iets langer met opbouwen dan met een opblaasbodem, maar het resultaat is een stuk beter. Daarbij is de kwaliteit van deze boot zo hoog, dat hij niet uit het water gehaald hoeft te worden. U hoeft hem dus maar één keer op te bouwen. De uitzonderlijk lange periode van 5 jaar fabrieksgarantie op uw Lodestar boot, zegt genoeg over zijn duurzaamheid.

De V-vormige bodem zorgt dat u veel controle over de boot heeft en door haar geoptimaliseerde vorm is de boot erg wendbaar. De wendbaarheid wordt vergroot door Track Skegs. Dit zijn kleine, flexibele en stootvaste vinnen onderaan de boot, die speciaal zijn ontworpen voor Lodestar. De RIB-320 is geschikt voor buitenboordmotoren tot 15PK, u kunt dus aardig wat snelheid maken met deze rubberboot.

Om ervoor te zorgen dat u nog lang van deze rubberboot gebruik kunt maken, zit er op deze boot een speciaal slot op met een Lift 'n Lock-systeem. Daarmee kunt u de rubberboot gemakkelijk vastmaken aan uw jacht en op een veilige manier in de davits hijsen. Daarnaast is deze opblaasboot uitgerust met een slimme zelflozer, waardoor u geen natte of vieze handen krijgt.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar RIB-320
Aantal personen: 4 + 1
Lengte: 320cm
Breedte: 166cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 617kg
Aantal luchtkamers: 3+1
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex
Aantal handvatten: 4
Aantal banken: 2
Ventielen: Overdrukventielen
Vloer: Fiberglas kunststof platen
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 6PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 15PK (11,2kW)
Opberg volume: 110 x 60 x 40cm
Gewicht: 64kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar