Rubberboten

image

Lodestar NSA-260

Vooraanzicht
image

Lodestar NSA-260

Projectie voor
image

Lodestar NSA-260

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-260

Projectie achter
image

Lodestar NSA-260

Projectie voor
image

Lodestar NSA-260

Zijaanzicht
image

Lodestar NSA-260

Projectie achter
image

Lodestar NSA-260

Achteraanzicht


De Lodestar NSA 260 is een rubberboot van superieure kwaliteit. U kunt er met 3 volwassenen en een kind in varen. De NSA 260 rubberboot is geschikt voor zowel buitenboordmotoren als elektromotoren. Gebruik hiervoor een maximaal vermogen van 6PK.

De combinatie van ruimte, stevigheid en een laag gewicht, maakt uw Lodestar rubberboot tot een gewild object. Ter bescherming van uw aanschaf heeft Lodestar een Lift 'n Lock-systeem ontwikkeld. Dit is niet alleen een slot, het zorgt ook dat u deze Lodestar boot gemakkelijk vastmaakt aan uw jacht en op een veilige manier aan de davits hijst.

De tubes van de Lodestar NSA 260 zijn lang en breed. Dit zorgt voor een groot drijfvermogen en veel stabiliteit. Het materiaal bestaat uit 7-laags Mehler doek , afkomstig uit Duitsland. Dit is een van de meest duurzame en sterke doeken die er voor rubberboten bestaan, u krijgt daarom hierop een uitzonderlijk lange garantie van 5 jaar. De rubberboot heeft 3 luchtkamers met 2 extra compartimenten, hierdoor zit u altijd veilig op het water. De Lodestar NSA 260 ondergaat geen problemen door een te hoge luchtdruk, hij is namelijk voorzien van extra sterke naden en 3 speciale overdrukventielen. De boot is niet alleen licht van gewicht, maar is ook erg compact op te bergen.

Het aluminium bankje kan op verschillende plaatsen in de boot bevestigd worden, u kunt zo kiezen voor de meest optimale gewichtsverdeling. Daarnaast is het mogelijk om een biminitop te bevestigen. De V-vormige AIRDECK bodem vergroot niet alleen uw snelheid, het komt de wendbaarheid en stabiliteit van de rubberboot zeer ten goede.

De rubberboot wordt compleet geleverd inclusief 2 peddels op roeidollen, automatische zelflozer, 4 handvatten en een handige gordel.

Product specificaties

Merk en model: Lodestar NSA 260
Aantal personen: 3+1
Lengte: 260
Breedte: 172cm
Drijver dikte: Ø41cm
Draagvermogen: 500kg
Aantal luchtkamers: 3+2
Materiaal: 7 laags Mehler 1100 Decitex

Aantal handvatten:

4
Aantal banken: 1
Ventielen: 3
Vloer: Airdeck V-bodem
Spiegel: Plywood met coating
Spiegelhoogte: 38,1cm
Aanbevolen buitenboordmotor: Kortstaart buitenboordmotor of elektromotor
Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 5PK
Max. buitenboordmotor vermogen: 6PK of 4.5kW
Opberg volume: 100 x 60 x 30cm
Gewicht: 32kg
Fabrieksgarantie: 5 Jaar