Bij Tijhof Marine is uw motor en boot in goede handen. Net als uw auto heeft ook uw buitenboordmotor onderhoud nodig. Laat daarom regelmatig maar minimaal eens per jaar uw motor controleren, een service beurt is geen luxe maar zorgt er voor dat u de hele zomer kan genieten van ontspannen vaarplezier.

Wij beschikken over de modernste apparatuur en jaren ervaring om uw motor in TipTop conditie te houden. Maak dus ieder seizoen snel een afspraak voor een onderhoud en service beurt.

Aan het einde van het seizoen kunnen wij uw motor winter klaar maken zodat u ook het volgend jaar weer zonder zorgen kunt varen. Een goed onderhouden motor gaat jaren langer mee en zonder problemen.

Dit geld natuurlijk ook voor uw boot. Een team van specialisten kunnen u helpen om ook uw boot in perfecte staat te houden. Denk aan kleine tot grote lak beschadigingen, antifouling, stootkussens, pompen, kappen & dekzeilen, bekleding etc. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan onderdelen en materialen. Ook voor een nieuwe kap op maat hebben wij de juiste contacten.

Schroom dus niet en vraag het ons, advies is gratis en het kan u veel problemen besparen. Tot ziens, en een behouden vaart!